Tårttips


Här kommer ett tips för att få tårtan saftigare samt grädden att hålla sig fräsch!

För att få tårtan saftig: droppa fruktsaft eller mjölk på bottnarna. Ta till vana att alltid spara spadet från fruktkonserver eller spadet som blir när du fryst in jordgubbar och andra bär. Detta kan frysas i iskubslådor så är det bara att ta fram några stycken och låta dem smälta på tårtbottnarna.

För att grädden ska hålla sig fräsch: blanda ca 1 tsk-1 msk vatten i den innan uppvispning. Då torkar grädden inte lika snabbt på tårtan och är god även nästa dag.

1 kommentar:

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook