Ja, det stod förstås inte så tydligt - i stället för majonnäs stod det t.ex. olja och äggula, i stället för ättiksgurka stod det ättika, socker och gurka... men när man la ihop två och två kunde man lista ut vilka ingredienserna egentligen var.
Jag testade blanda min egen dressing med dessa ingredienser och den smakade exakt som den köpta. Alla onödiga e-koder hoppade jag såklart över!
Jag brukar normalt sett inte publicera recept i bloggen men detta kändes mer som ett smart tips än ett recept, så håll tillgodo. :)
Hemmagjord hamburgerdressing
- 1 dl majonnäs
- 2 msk ketchup
- 1 msk senap
- 2 msk hackad ättiksgurka (eller bostongurka)
- 1 krm lökpulver
- 1 krm paprikapulver
- 1/2 krm vitlökspulver
Gör gärna dubbel sats och förvara i en burk i kylen. Håller sig flera månader (även utan tillsatser...)
Super god,och enkel att göra!!
SvaraRaderaRoligt att du gillade den!
Radera